Biografías

A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V W X Y Z

Publicado por Pepe Gutiérrez-Álvarez en Kaos en la Red

El 29 de mayo de 1917 nace en Barcelona (España) y muere tras el duro exilio el 23 de septiembre de 2014 en Dreux (Francia)

Mor Carles Fontserè, exponent del cartellisme republicà El cartellista Carles Fontserè ha mort als 90 anys a Girona. L’il·lustrador va destacar pels seus cartells de denúncia vinculats als sindicats de la CNT i la FAI durant la Segona República i la Guerra Civil Espanyola, però durant els anys que va passar a l’exili va treballar, entre d’altres, en una revista amb el famós còmic Mario Moreno, "Cantinflas", i va publicar tires còmiques com la de "Bill Elliott". Fontserè va ser un dels grans defensors del re

El cartellista Carles Fontserè ha mort a l’Hospital Josep Trueta de Girona. L’il·lustrador, que tenia 90 anys, ha dedicat la seva vida al dibuix. L’artista gràfic ha desenvolupat totes les facetes conegudes, des de ninotaire, cartellista, fotògraf, escenògraf fins a autor de tres volums de les seves pròpies memòries.

Grupo Memoria Libertaria Valladolid

Federico Forcada, activo maestro racionalista y colaborador de la Escuela Moderna de Valencia tomó la iniciativa de editar La Enseñanza Moderna de Irún, revista quincenal pedagógica y eco de la Liga internacional para la educación de la infancia.

Biografía de Cándido Franco Vila, natural de Montellano (Sevilla) asesinado en Alcalá de Guadaira en 1937